Denna webbplats använder sig av cookies.

Välkommen till AMA Group

AMA Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med varumärkena Ateljé Margaretha, Knittingroom, Linea och Åshild.

Våra varumärken

Ateljé Margaretha är med sitt breda sortiment Nordens ledande distanshandelsföretag inom hobby sedan 1959. Sortimentet består av tusentals broderier, garn, hobby, synhjälpmedel, tillbehör och mycket mer. Ateljé Margaretha finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Österike.

 

Knittingroom är ett av Sveriges största distanshandelsföretag för den kreativa personen. Sortimentet består av garn från välkända leverantörer, mönster, stickor, virknålar och tillbehör. Knittingroom grundades 2010 och är ett systerbolag till Ateljé Margaretha. Knittingroom finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Linea är ett framgångsrikt distanshandelsföretag inom heminredning. Sortimentet består av gardiner, sängkläder, mattor, lampor, möbler och mycket mer som hör hemmet till. Sedan starten i början av 2008 har Linea vuxit och blivit ett väletablerat företag i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Åshild är Nordens ledande distanshandelsföretag inom mode för kvinnan mitt i livet. Sortimentet består av prisvärda damkläder, underkläder, badkläder, skor, stödprodukter, hjälpmedel och mycket mer. Åshild grundades under 1970-talet i postorderstaden Borås och finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.